Portofele barbati – Cele mai bune 10 branduri

Intrebarea noastra este: care ar fi cele mai bune 10 firme de portofele?

Daca poti judeca in general un om dupa compania sa, acesta include si bunurile sale. Hainele unui barbat, butonii de la camasa si portofelul, toate acestea il reprezinta ca personalitate si stil.

In trecut, oamenii obisnuiau sa fie preocupati mai mult de cantitatea de bani din portofel decat de portofel in sine. Astazi insa, cei mai multi barbati prefera sa tina pasul cu ultimele

trenduri in moda, si posesia unui portofel original si stilat reprezinta aici un punct forte.

Din multitudinea de firme de portofele disponibile, sunt cateva portofele pentru barbati care continua sa ramana sic si clasice in acelasi timp. Portofelele de piele sunt in topul listei de preferinte, si vor fi mereu un accesoriu popular. In calitate de material, pielea este masculina, simpla si cu stil, fiind vorba aici de numeroase varietati disponibile cum ar fi piele-de-porc, piele-de-vitel, piele-de-strut si piele de tip nubuc (sau piele intoarsa).

Primele zece branduri de top in segmentul portofelelor de piele sunt selectate plecand de la cat de calitative sunt acestea si la aproximarea cat mai buna a raportului pret-calitate. Cand vine vorba de portofelele pliabile in trei (portofele trifold), Mont Blanc este firma de portofele cu cele mai mari vanzari.  Prada deasemeni este o mare firma care prezinta o colectie de portofele unice. Barbatii pasionati de moda pretuiesc carcasele de nylon. Steward Stand se remarca prin portofelele din otel inoxidabil, ce reprezinta ultima fita in domeniu.

[featured_products_cat slug="portofele-barbati" featured_products_cat per_page="2" columns="2" pagination="no"]

Acestea sunt brandurile de top in segmentul portofele-de-piele, care se caracterizeaza printr-un stil aparte cand vine vorba de fashion:

Portofele Hugo Boss

Hugo Boss AG este o firma care produce produse de lux, cu sediul in Germania, mai exact in localitatea Metzigen. Numele vine de la fondatorul sau, Hugo Boss (1895-1948)

Portofele   Cartier

Société Cartier, este o firma din franta specializata

in principal in productia de bijuterii. A fost fondata in Paris in anul 1847

Portofele   Emporio Armani

Firma Emporio Armani este herbal viagra specializata in produse de lux si moda.

Alte firme care produc portofele din piele

•    Mont Blanc
•    Ralph Lauren
•    Prada
•    Coach
•    Louis Vuitton
•    Dolce & Gabbana
•    Christian Dior

[featured_products_cat slug="portofele-barbati" featured_products_cat per_page="2" columns="2" orderby="date" order="desc" pagination="no"]

Fiecare brand de portofele are stilul sau distinct, asadar este foarte dificil sa estimezi care dintre acestea este cel mai bun. Pe de alta parte, firma Hugo Boss este bine-cunoscuta si portofelele Hugo Boss sunt vandute cat ai zice peste. Nu conteaza ca iti iei un portofel Prada cu tenta sportiva, un portofel Mont Blanc stilat sau un Armani- un portofel frumos va vorbi de la sine.