Portofele barbatesti – o mare varietate, preturi mici

Pentru catalog portofele barbati vedeti mai jos si dati click pe imagini

[featured_products_cat slug="portofele-barbati" featured_products_cat per_page="2" columns="2" pagination="no"]

viagra

Este unul dintre cele mai folosite accesorii de catre barbati si femei. Este, de obicei, un mic toc, care este folosit pentru a tine bani, acte, carduri de credit si monede. Este, cel mai des, purtat de barbati si considerat un accesoriu de moda. Puteti gasi o varietate mare, in diferite marimi, forme, culori si materiale.

Este facut pentru a complimenta stilul de viata si cerintele oamenilor. Etalarea unui portofel elegant este, mai mult o dovada de stil, in zilele noastre. Variind in diferite preturi, diferitele tipuri de portofele, pot fi cumparate din multe magazine online, la preturi rezonabile.

Identificarea diferitelor tipuri de portofele barbatesti

Cele mai des intalnite si mai comune ar include portofelul piliabil in doua bucati si cel in trei. Este special facut sa incapa cu usurinta in buzunarele bluzelor si ale pantalonilor. Sunt gasite intr-o varietate larga, create special pentru omul urban si stilat al noi generatii.

Cea mai populara varietate include urmatoarele tipuri de portofele pentru barbati:

Portofelele pliabile in doua bucati:  Cel mai popular si mai comun este portofelul pliabil in doua bucati, cu doua parti. Fiecare parte are compartimente sau buzunare pentru a tine carduri si acte.

Benzile pentru bani: Acest tip de portofele contine benzi elastice care ajuta la tinerea cardurilor si a banilor. Spre deoasebire de portofelele pliabil in doua sau trei bucati, acestea nu sunt voluminoase.

Portofelele pliabile in trei bucati: Fiind mai grele decat cele pliabile in doua bucati, aceste portofele barbatesti au, de obicei, trei parti. Exista compartimente verticale pentru carduri in aceste portofele.

Portofelele pentru piept:

Aceste portofele nu se pliaza. Sunt cunoscute ca portofele pentru secretare sau portofele de trecere. Nu pot fi tinute in buzunarele pantalonilor pentru ca sunt destul de mari. Sunt facute pentru a fi tinute in genti sau in buzunarele gecilor, care sunt, considerabil mai mari.

[featured_products_cat slug="portofele-barbati" featured_products_cat per_page="2" columns="2"

pagination="no"]

Portofelele cu lantisor: Unul dintre cele mai stilate portofele, create pentru barbati, sunt portofelele cu lantisor, care au un lantisor care se prinde de buzunarele pantalonilor.

Portofelele pentru buzunarul din fata: Alta categorie include portofelul pentru buzunarul din fata care este cunoscut sub numele de portofelul cu agrafa pentru bani.

Acest tip de portofel are compartimente pentru carduri si agrafe, in afara portofelului, pentru a tine banii in siguranta.

Portofelele barbatesti din diferite materiale

Cel mai popular este fabricat, de obicei, din piele naturala. Oricum, exista multe tipuri de designeri care fabrica portofele barbatesti. Cele mai cunoscute marci sunt Gucci, Prada, Burberry si altele. Exista portofele care sunt create sa se potriveasca cu diferite costumatii si ocazii.

Portofelele din piele sunt cunoscute pentru durabilitatea si stilul superior. Cu o calitate excelenta, aceste portofele sunt destul de scumpe dar pretul este justificabil prin croiala de calitate de top. In afara de portofelele de piele, sutn si portofele facute din multe alte materiale si nailon. Acestea din urma sunt mai ieftine si deci, mai accesibile.

Se fabrica si din rexin, care este un material similar cu pielea ca aspect, dar costa mai putin. O gama larga de portofele pot fi cumparate din multe magazine online si traditionale.

[featured_products_cat slug="portofele-barbati" featured_products_cat per_page="2" columns="2" orderby="date" order="desc" pagination="no"]

zp8497586rq